Ексклюзиви
середа, 02 квітня 2008 11:50

Блок Литвина не підтримає "Прорив" Тимошенко

Фракція Блоку Литвина у Верховній Раді не підтримає програму діяльності уряду "Український прорив: для людей, а не для політиків", у разі, якщо до неї не будуть внесені зміни.

Про це сказано в повідомленні прес-служби Народної партії.

"Блок Литвина вважає, що це декларація намірів, причому не на один рік. Фактично, усього 8 індикативних показників. Ми внесли свої конкретні пропозиції, направили в Кабмін. Якщо це не буде враховано, то голосувати не будемо", - сказав депутат від фракції БЛ Олег Зарубінський.

Він вважає, що заява прем"єр-міністра Юлії Тимошенко, про те, що Кабмін може виконати свою програму до того, як її затвердять у парламенті, є свідченням відсутності коаліції.

"Де 227 чоловік, які повинні проголосувати? Якщо немає бажання, щоб програму приймав парламент, виходить, немає коаліції", - сказав депутат.

1 квітня Кабінет Міністрів створив Науково-експертну колегію із проблем соціально-економічного розвитку для супроводу програми діяльності уряду "Український прорив: для людей, а не для політиків".

26 березня Тимошенко критикувала Раду за те, що вона дотепер не затвердила програму діяльності Кабінету Міністрів.

Кабмін має намір подати в Раду проект про внесення змін до закону про державний бюджет на 2008 рік і проект програми соціально-економічного розвитку на поточний рік після затвердження парламентом програми діяльності уряду.

9 січня Кабмін схвалив програму своєї діяльності за назвою "Український прорив: для людей, а не для політиків".

Зараз ви читаєте новину «Блок Литвина не підтримає "Прорив" Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути