середа, 05 грудня 2007 15:21

Блок Литвина не голосуватиме за Тимошенко на пост прем"єра

Блок Литвина не голосуватиме за Тимошенко на пост прем"єра
Партія регіонів і Блок Литвина не підтримуватимуть кандидатуру Юлії Тимошенко на посаду прем"єр-міністра.

Зокрема. депутат від Партії регіонів Василь Кисельов завив: "Проголосувати за Тимошенко - це означає узяти на себе відповідальність за те, що вона творить з державою", - підкреслив він.

"Ні за яких умов фракція Партії регіонів голосувати за неї не буде, - відзначив Кисельов. - Я знаю настрої фракції: це виключено".

В той же час, кажучи про можливу співпрацю з БЮТ в майбутньому, Кисельов відмітив, що в політиці немає нічого неможливого, але на даному етапі подібна перспектива виглядає примарною.

Позицію Блоку Литвина з цього питання виразив народний депутат від Блок Литвина Олег Зарубінський. За його словами, позиція Блоку залишається незмінною.

Зарубінський відзначив, що вчорашній день показав, що у коаліції є 227 "живих фізично присутніх депутатів". За його словами, коаліція висуває пропозиції по кандидатурі на пост прем"єра і направляє їх президентові.

"Тому у нас абсолютно чітка позиція: раз є коаліція, у неї є креатура прем"єр-міністра, тому вона повинна нести 100%-ову відповідальність за всі успіхи, досягнення і невдачі свого протеже", - сказав Зарубінський.

Він додав, що в Україні краще йти шляхом європейських стандартів, коли за кандидатуру прем"єра голосує саме коаліція, яка вчора продемонструвала, що дійсно існує.

В той же час нардеп відзначив, що він не володіє інформацією, чи були які-небудь пропозиції до Блоку Литвина, які б створили умови, щоб Блок взяв участь в голосуванні по кандидатурі прем"єра.

"Ми не торгуємося. Навіть за пост спікера, який нам пропонували", - сказав він, повідомляє РБК-Україна.
Зараз ви читаєте новину «Блок Литвина не голосуватиме за Тимошенко на пост прем"єра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути