Ексклюзиви
субота, 10 травня 2008 10:23

Блок Кличка винуватить у погромі людей Черновецького

У Солом"янському районі Києва скоєно напад на громадську приймальну Блоку Кличка.

Про це повідомили в прес-службі Блоку Кличка.

"У ніч проти четверга невідомими особами було здійснено зухвалий напад на громадську приймальну", розташовану за адресою вул. Донецька, 24, повідомляє прес-служба. За її даними, "невідомі, розбивши вікна, проникнули у приміщення приймальні, де перевернули меблі, пошкодили агітаційну продукцію та завдали великих матеріальних збитків".

У зв`язку з цим інцидентом, Блок Кличка заявляє, що "ці провокації чітко вписуються у низку чорних технологій, які застосовують проти Блоку політичні конкуренти".

"Розгром громадської приймальні - так само як і розповсюдження фальшивої агітаційної продукції та брехливої інформації про членів команди Віталія Кличка є агонією діючої влади, яка відраховує останні дні свого господарювання у Києві", - заявили у Блоці Кличка.

Блок Кличка вимагає від правоохоронних органів вжити негайних заходів щодо пошуку та покарання замовників та виконавців цього злочину, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Блок Кличка винуватить у погромі людей Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути