Ексклюзиви
четвер, 13 березня 2008 11:09

Більшість донеччан не знають, що таке СОТ

Більше половини жителів Донецької області не знає, що таке Світова організація торгівлі (СОТ). Такі результати дослідження громадської думки жителів Донецької області, проведеної Національним інститутом стратегічних досліджень.

"Частка тих, кому важко відповісти, що таке СОТ, склала 52%. Частка донеччан, які знають, що СОТ - це економічна організація, складає 30%. Ще 14% опитаних вважають, що це міжнародне інтеграційне відділення. При цьому 4% відносять СОТ до міжнародної військової організації", - наголошується в матеріалах дослідження Донецької філії НІСД, поширених на круглому столі "СОТ-Україна: досвід адаптації трансформаційних економік (регіональний аспект)".

В той же час 44% опитаних негативно оцінюють наслідки вступу до СОТ особисто для себе, 7% оцінюють ефект від СОТ як позитивний, 17% не чекають змін і 32% важко оцінити наслідки від вступу до цієї організації.

Дослідження громадської думки жителів Донецької області було проведене 25 по 29 лютого 2008 року методом телефонного інтерв"ю. Опитано було 400 осіб, пише Острів.

Зараз ви читаєте новину «Більшість донеччан не знають, що таке СОТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути