Ексклюзиви
неділя, 15 вересня 2019 09:23

Більше 60% українців довіряють ДСНС, Нацгвардії і Держприкордонслужбі - опитування

Більше 60% українців довіряють ДСНС, Нацгвардії і Держприкордонслужбі - опитування
Найбільше українці довіряють Нацгвардії

Більшість українців висловлюють високу довіру структурам у складі Міністерства внутрішніх справ України, повідомляє сайт МВС з посиланням на дані соціологічного дослідження Центру Разумкова.

Про це пише Інтерфакс-Україна

Згідно з даними соцопитування, Державна служба України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) має найбільше довіру громадян серед органів системи МВС - 64,2% (рівень довіри до рятувальників збільшився на 3% в порівнянні з попереднім опитуванням, яке проводилося в лютому 2019 року).

Висока довіра опитані також висловили Національної гвардії України - 64% (рівень довіри виріс на 14%) та Державній прикордонній службі - 62% (на 10% більше).

Національної поліції України довіряють 51% опитаних (рівень довіри збільшився на 13,2% в порівнянні з опитуванням за лютий 2019 року).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський рухається у межах соціології

Загальнонаціональне дослідження проводилося з 6 по 11 вересня 2019 року в усіх областях України за винятком Криму і окупованих територій Донецької і Луганської областей. Опитано 2018 респондентів віком від 18 років. Теоретична похибка вибірки 2,3%.

Зараз ви читаєте новину «Більше 60% українців довіряють ДСНС, Нацгвардії і Держприкордонслужбі - опитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути