вівторок, 13 березня 2007 13:48

Білл Гейтс відмовився від поста президента США

Ініціативна група, яка переконувала Білла Гейтса балотуватися на пост президента США на виборах 2008 року, припинила свою діяльность. За словами прихильників американського мільярдера, вони здаються, оскільки сам Білл Гейтс не хоче бути президентом США, не дивлячись на всі їхні прохання.

Ініціативна група з сайту billgatesforpresident.net переконувала Гейтса висунути свою кандидатуру на майбутніх президентських виборах, тому що засновник Microsoft, на їхню думку, буде "хорошим" главою держави. Ця впевненість ґрунтувалася на тому, що Гейтс "багатий, раціональний, неегоїстичний і добре розбирається в менеджменті".

Проте 8 березня на сайті ініціативної групи з"явилося повідомлення про те, що прихильники Білла Гейтса вирішили припинити свої намагання. "Білл Гейтс, скоріш за все, відмітив наш сайт і ознайомився з нашими аргументами. Проте, скоріш за все, він не мав бажання стати кандидатом в президенти", - повідомляється на billgatesforpresident.net, передає Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Білл Гейтс відмовився від поста президента США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути