неділя, 12 листопада 2006 10:25

Безсмертний таки залишився в раді "Нашої України"

 

З"їзд "Нашої України" проголосував за новий склад ради партії. До складу ради входить 214 осіб, серед яких народні депутати, екс-міністри та представники регіональних осередків.

Зберегли свої місця в раді Роман Безсмертний, Петро Порошенко, Микола Мартиненко, Давид Жванія, Олександр Третьяков, Євген Червоненко і Роман Зварич.

До Ради політичної партії "Народний Союз "Наша Україна" також увійшли з Борис Беспалий, Сергій Бичков, Оксана Білозір, Лілія Григорович, Едуард Гурвіц, Юрій Єхануров, Ігор Жданов, Юрій Ключковський, Тетяна Мокріді, Юрій Павленко, Іван Плачков, Володимир Поляченко, Віра Ульянченко, Петро Ющенко, Ярослав Ющенко.

Також до складу ради партії входять глава Секретаріату президента Віктор Балога і його брат Іван, заступник глави Секретаріату президента Віктор Бондар. Залишився в списку членів ради і Микола Катеринчук.

За це рішення проголосувало 756 делегатів, проти – 31, утрималися – 36.

Для цього рішення, на відміну від змін до статуту, потрібна була проста більшість від зареєстрованих делегатів, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Безсмертний таки залишився в раді "Нашої України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути