Ексклюзиви
пʼятниця, 06 листопада 2015 17:33

"Батьківщина" бореться з опонентами, які викривають газові схеми - Чорновол

"Батьківщина" бореться з опонентами, які викривають газові схеми - Чорновол

Партія "Батьківщина" почала політичне знищення опонентів, які викривають корупційні схеми Юлії Тимошенко з газовими олігархами.

Про це заявила нардеп з "Народного фронту" Тетяна Чорновол.

"Ми познайомилися з Андрієм Тетеруком, коли я дізналась, що їх оточили в Іловайську і підлеглі питали, що будемо робити, він сказав: "Ми будемо ставати героями". Це людина з великої літери, шляхетна людина, і зараз відбувається свідоме знищення Андрія Тетерука як політичної фігури", - сказала Чорновол.

На її думку, він фактично став потерпілим у боротьбі за "тупі корупційні кошти".

"Це відбулося для того, щоб Юлія Тимошенко могла продавити будь-яким чином закон і зняти ренту плату з підприємств пана Онищенка-Кадирова, колишнього менеджера Януковича, який уже не заплатив до бюджету 1,5 мільярди гривень", - сказала Чорновол.

"Сьогодні Тимошенко будь-яким способом намагається зробити усе, аби ця несплачена рента була легалізована, і тому з'являються законопроекти під красивою назвою "пониження ціни на газ для населення", а насправді, мають на меті знизити ренту до "0" для тих компаній, які працюють по спільних договорах: де сировина є державною, а газ віддається на продаж", - наголосила депутат.

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" бореться з опонентами, які викривають газові схеми - Чорновол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути