Ексклюзиви
четвер, 21 серпня 2008 09:06

Балога змусив "1+1" відмовитися від політичних ток-шоу

Телевізійний канал "1+1" відмовляється від проведення політичних ток-шоу в новому сезоні. Так канал відповідає на прохання Секретаріату Президента про скорочення подібних програм.

Нагадаємо, серед політичних ток-шоу тут була представлена програма "Я так думаю" з її ведучою Ганною Безулик.

За інформацією джерел, ведуча, яка завжди була в пошані екс-генерального директора і продюсера "1+1" Олександра Роднянського, не піде з каналу і тепер працюватиме в програмі розважального характеру.

Нагадаємо, раніше Секретаріат Президента України Віктора Ющенка напередодні виборів глави держави зробив зусилля з ліквідації політичних ток-шоу, які йдуть в прямому ефірі на українських телеканалах.

Разом з тим журналісти відзначають, що і при демонстрації ток-шоу в прямому ефірі українського ТБ у того ж Савіка Шустера існували певні обмеження.

Зокрема, з чуток, у популярного ведучого виник конфлікт з керівництвом телеканалу "Інтер" після того, як він запросив в ефір депутата Давида Жванію, який стверджує, що ніякого отруєння Віктора Ющенка в 2004 році не було, повідомляє Обозрєватель.

Зараз ви читаєте новину «Балога змусив "1+1" відмовитися від політичних ток-шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути