понеділок, 01 вересня 2008 15:44

Балога зміцнює демкоаліцію - Тимошенко

Балога зміцнює демкоаліцію - Тимошенко
Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко вважає, що своїми критичними заявами на адресу уряду глава президентського секретаріату Віктор Балога зміцнює демократичну коаліцію.

"Жодна нормальна людина на ці заяви вже не реагує, тому я теж не хочу реагувати. Я думаю, що ці - щоденні заяви Балоги - його внесок в зміцнення демократичної коаліції", - сказала Тимошенко на прес-конференції в понеділок в Києві.

При цьому прем"єр з іронією додала, що голові Верховної Ради Арсенію Яценюку в п"ять пунктів посилення демократичної коаліції необхідно включити також і заяви глави президентського секретаріату.

В понеділок прес-служба глави держави розповсюдила чергову заяву глави секретаріату президента України Балоги.

У заяві наголошується, що якщо нинішня парламентська більшість у складі БЮТ і блоку "Наша Україна - Народна самооборона" не доведе свою дієвість, в парламенті повинна бути створена нова коаліція або призначені позачергові вибори Верховної Ради.

Балога вважає, що головною причиною невиконання коаліційного угода є те, що її положення "йдуть врозріз з амбіціями і планами БЮТ і її лідера", повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Балога зміцнює демкоаліцію - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути