середа, 30 січня 2008 12:18

Балога взяв на контроль розслідування бійки між Луценком і Черновецьким

Генеральна прокуратура України офіційно доповіла Президентові України Віктору Ющенку про перші результати розслідування і вжиті правові заходи реагування на інцидент, який стався після останнього засідання РНБО між міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком і київським міським головою Леонідом Черновецьким. Про це повідомив керівник президентського Секретаріату Віктор Балога, повідомляє прес-служба глави держави.

За його словами, у документі ГПУ підтверджено факт бійки між двома чиновниками "на ґрунті неприязних стосунків".

Коментуючи відповідь ГПУ, керівник Секретаріату нагадав публічне засудження Президентом Ющенком сутички між двома високими посадовцями, яка дискредитує державу. Балога вказав, що глава держави сподівається на професійне, об"єктивне та неупереджене слідство в цій резонансній справі, яке встановить ступінь вини кожної зі сторін.

"Зі свого боку, Секретаріат триматиме на контролі хід розслідування. У справі, про яку говорить вся країна, закон і суд розставлять усі необхідні акценти", - відзначив Балога.

Зараз ви читаєте новину «Балога взяв на контроль розслідування бійки між Луценком і Черновецьким». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути