пʼятниця, 25 липня 2008 08:20

Балога вже програв президентську кампанію Ющенка - експерт

Команда Секретаріату Президента передчуває поразку на майбутніх Президентських виборах і, виходячи з цього, будує політичний діалог.

Таку думку висловив директор Агентства моделювання ситуацій (АМС) Віталій Бала.

"Вчорашні звинувачення Пукшина, що пролунали на адресу Тимошенко, по суті, остаточно розставили всі крапки над "і" в українській політиці. Подібні заяви свідчать про те, що Віктор Балога програв президентську кампанію Віктора Ющенка задовго до її старту", – сказав Бала, коментуючи висловлювання заступника глави СП Ігоря Пукшина щодо нібито зацікавленості прем`єр-міністра України Юлії Тимошенко в активізації скандалу навколо отруєння Президента України Віктора Ющенка.

"Істерики, демонстровані головними спікерами СП, свідчить про те, що технологи Балоги і Ющенка готові перевести президентську кампанію на вкрай деструктивний рівень", – зазначив експерт.

Вчора, 23 липня, Пукшин у своєму коментарі щодо "зухвалого демаршу" народного депутата Давида Жванії, який відмовився свідчити в Генеральній прокуратурі у справі отруєння Ющенка, серед іншого заявив, що лінію поведінки Жванії підтримує прем`єр-міністр Тимошенко.

"Оскільки вона завжди – й у минулому, й у даний час - не приховує своїх президентських амбіцій, то їй дуже вигідно кинути тінь на Ющенка, зокрема, через провокацію нових витків скандалу навколо цієї справи", – заявив Пукшин. УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «Балога вже програв президентську кампанію Ющенка - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути