Ексклюзиви
понеділок, 18 лютого 2008 15:17

Балога у Лівії домовився за інвестиції і передав листа від Ющенка

Україна та Лівія створять робочу групу, яка займатиметься реалізацією конкретних інвестиційних проектів у нафтовидобувній, авіаційній, сільськогосподарській сферах двосторонньої співпраці.

Про це домовився голова секретаріату президента України Віктор Балога під час зустрічі з лідером Лівійської революції Муамаром Каддафі та керівником його офісу Салехом Баширом.

Ця зустріч відбулася у рамках робочого візиту Балоги до Великої Соціалістичної Народної Лівійської Арабської Джамахірії, повідомляє прес-служба президентаУкраїни.

Співрозмовники обговорили весь спектр українсько-лівійських питань та висловили обопільну зацікавленість країн у посиленні економічного співробітництва – зокрема, йшлося про спільні проекти у нафтовидобувній, авіаційній, сільськогосподарській сферах.

Вже найближчим часом в Києві буде відкрито представництво лівійсько-африканського інвестиційного Фонду.

Крім того, під час зустрічі Балога передав лідеру Лівійської революції лист від президента України Віктора Ющенка із запрошенням відвідати Україну.

Каддафі прийняв запрошення і, у свою чергу, запропонував Ющенку здійснити офіційний візит до Лівії, сказано у повідомленні прес-служби.

Зараз ви читаєте новину «Балога у Лівії домовився за інвестиції і передав листа від Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути