четвер, 20 березня 2008 11:26

Балога Семенюк не допоможе - НУ-НС і БЮТ голосуватимуть проти неї разом

"Тільки після президентських законопроектів ми зможемо перейти до кадрових питань, але чи дійдемо ми до них сьогодні - у мене є великі сумніви".  Про це заявив народний депутат від блоку НУ-НС Андрій Парубій.

"У нас є вимоги, що записані на порядку денному, про те, щоб розглянути всі законопроекти Президента. Ми вимагаємо, щоб першочерговими були питання скасування депутатської недоторканності і Тендерної палати, а потім ті, котрі стосуються кадрових питань. Знаючи процедуру розгляду питань, а це приблизно 10-12 проектів, думаю, що буде складно, і вони будуть розглядатися якщо не завтра, то на наступному пленарному засіданні", - резюмував нардеп.

Коментуючи інформацію про те, що діюча глава Фонду держмайна Валентина Семенюк заручилася підтримкою Балоги, тому частина депутатів із блоку НУ-НС не будуть голосувати за її відставку, політик сказав: "Це чергові фантазії, і я думаю, що наша фракція буде одноголосною, хоча не можу говорити за всіх, але в цьому питанні в нас немає розбіжностей".

Також нардеп підкреслив, що і НУ-НС, і БЮТ будуть спільно голосувати за відставку Семенюк, оскільки "це є частиною коаліційної угоди", повідомляє Цензор.

Зараз ви читаєте новину «Балога Семенюк не допоможе - НУ-НС і БЮТ голосуватимуть проти неї разом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути