Ексклюзиви
середа, 04 квітня 2007 14:58

Балога пообіцяв, що у виборчих списках опозиції не буде мігрантів та зрадників

Глава Секретаріату Президента Віктор Балога заявляє, що "всі народні депутати від опозиції неодмінно будуть включені у виборчі списки на позачергових виборах". Про це він сказав у ході зустрічі з народними депутатами, які були ініціаторами об"єднання парламентських фракцій блоків "Наша Україна" і БЮТ в єдину опозицію, повідомили у прес-службі глави держави.

"Відбулося інтенсивне обговорення політичної ситуації, що склалася в країні після рішення Президента Ющенка розпустити Верховну Раду. Співрозмовники цілком підтримали цей відповідальний і рішучий крок Глави держави", – повідомив Балога.

За його словами, депутати від об"єднаної опозиції були одностайні в тому, що позачергові вибори створять якісно нову конфігурацію політичних сил у парламенті.

"Там буде чітке ідейне позиціонування, без ситуативних домішок, ганебних міграцій і відвертих зрад", – наголосив Балога.

Він підкреслив, що фундатори об"єднаної опозиції, серед яких є і керівники опозиційних партій, вирішили включити до виборчих списків усіх депутатів Верховної Ради п"ятого скликання, які на сьогодні є членами опозиційних фракцій.

"Це глибоко порядні, відповідальні політики, які не розмінюють своїх переконань на жодні подачки", – відзначив Балога, передає proUA.
Зараз ви читаєте новину «Балога пообіцяв, що у виборчих списках опозиції не буде мігрантів та зрадників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути