Ексклюзиви
понеділок, 19 травня 2008 08:02

Балога каже, що Тимошенко вибачилася перед Ющенком

Глава секретаріату президента Віктор Балога вважає справжніми причинами блокування роботи парламенту збоку БЮТ їхнє бажання змінити Конституцію.

"Причини, які призвели до кризи – це бажання змінити Конституцію. Але у зв"язку з тим, що кожна велика політична сила не хоче йти на повідку у другої політичної сили, тому і зрозуміло, що це фальстарт. Те, що відбулося у вівторок – це фальстарт, не більше", - сказав Балога в інтерв"ю 1+1, коментуючи ситуацію у парламенті.

Водночас Балога заявив, що прем"єр Юлія Тимошенко "фактично зробила перше вибачення перед президентом" за блокування збоку БЮТ послання Віктора Ющенка до Верховної Ради.

Коментуючи інформацію про домовленість БЮТ з Партією регіонів щодо внесення до парламенту спільного проекту змін до Конституції, він сказав:

"Не хочу припускати, що та чи інша сила домовилася зменшити повноваження президента. Це не піти на базар і домовитись про те, щоб купити дешевше, це набагато серйозніше. Питання стоїть про Конституцію. Якщо хтось думає, що можна сісти і за один вечір домовитися і змінити терміново у першому і другому читанні Конституцію, це неправда і я не хотів би на цю тему дискутувати", пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Балога каже, що Тимошенко вибачилася перед Ющенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути