Ексклюзиви
середа, 12 грудня 2007 09:21

Автор "Ради": У провалі Тимошенко винні її депутати

Автор "Ради": У провалі Тимошенко винні її депутати
Директор Інституту проблем математичних машин та систем НАНУ Анатолій Морозов, який є одним з авторів системи "Рада", яку використовують для голосування у Верховній Раді виключає будь-яке втручання в цю систему.

Таку заяву він зробив в ефірі "5 каналу", коментуючи голосування за Юлію Тимошенко як кандидата на посаду прем`єр-міністра України у вівторок.

"Вона (система "Рада") має декілька рівнів", - пояснює Анатолій Морозов - "Кожен рівень, кожне робоче місце депутата за кожну секунду сотні разів перевіряється, як і кожна кнопка, яка є на пульті. І коли є яка-небудь невідповідність тому, що діється, то зразу з`являється сигнал про те, що такий АРМ (робоче місце депутата) замінити. Йде контроль на всіх рівнях. Система має головний центр управління, який включається тільки під час загрузки, коли починається пленарне засідання. Після цього центр блокує всі можливості доступу до цієї системи в період проведення пленарного засідання. І тільки зупинивши пленарне засідання, зупинивши систему можна... Ну це така річ, що буде очевидна".

На думку пана Морозова причиною таких результатів голосування могла бути звичайна неуважність депутатів, а відповідно й натискання кнопки не у відведений для цього проміжок часу.


За матеріалом: "5 канал".

Зараз ви читаєте новину «Автор "Ради": У провалі Тимошенко винні її депутати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути