Ексклюзиви
четвер, 09 серпня 2018 10:38

Авакову дісталося від антикорупціонерів

Авакову дісталося від антикорупціонерів
Мінітсру внутрішніх справ Армену Аваклву виписали припис за порушення в його відомстві. Фото: korrespondent.net

Національне агентство з питань запобігання корупції внесло припис міністру внутрішніх справ Арсену Авакову за низку порушень у його відомстві. Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

За результатами проведеної перевірки у МВС, встановили, що відповідальні посадові особи міністерства не повідомили Національне агентство про 30 випадків неподання чи несвоєчасного подання декларацій посадовцями апарату МВС, підприємств, установ, організацій, що входять до сфери управління МВС.

Також були встановлені незабезпечення міністерством належних умов для здійснення повідомлень його працівниками про порушення вимог Закону іншою особою через офіційний веб-сайт МВС.

Національне агентство вимагає усунути виявлені порушення, провести службове розслідування з метою виявлення причин та умов, що сприяли вчиненню правопорушень, та вжити заходів у встановленому законом порядку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аваков виявився відкритішим за Порошенка

Також направили до суду 3 протоколи про адміністративні правопорушення щодо посадовців. Так, 2 посадові особи Міністерства внутрішніх справ несвоєчасно подали декларації перед звільненням, а начальник Управління Укртрансбезпеки у Запорізькій області не подав повідомлення про суттєві зміни у майновому стані після отримання доходу на суму, що перевищує 50 прожиткових мінімумів.

Раніше Арсен Аваков запропонував надати російській мові на Донбасі тимчасового або постійного статусу як регіональної. За його словами, це може стати компромісом.

Зараз ви читаєте новину «Авакову дісталося від антикорупціонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути