Ексклюзиви
пʼятниця, 17 серпня 2018 11:36

Аваков виклав за відпочинок в Італії сотні тисяч гривень
9

Фото: bihus.info

Відпочинок міністра внутрішніх справ Арсена Авакова в Італії обійшовся у кілька сотень тисяч гривень.

Такого висновку дійшли журналісти Bihus.info

Світлина, яку міністр МВС опублікував 3 серпня в Instagram, була зроблена з території п'ятизіркового готелю Santa Caterina.

Згідно з геотегом, фото було зроблене на узбережжі Середземного моря на італійському курорті Амальфі.

Схожі лимонні сади на узбережжі моря, ідентичні підпірки для лимонних дерев та характерний буй у морі вказує на те, що фото зроблене з вказаного готелю.

Також на знімок міністра потрапило дерево. Аналогічне дерево за терасою саду журналісти побачили і на фото з сайту готелю.

Готель Santa Caterina розташований у віллі в стилі ар-нуво, що побудована на скелі з видом на море. З готелю відкривається чудовий вигляд на узбережжя Амальфі. До послуг гостей - численні тераси і красивий басейн з видом на море, а також приватний пляж і фітнес-центр з видом на море і широким спектром спа-послуг.

Згідно з сайту booking.com ціна за 7 ночей в серпні стартує від 366 тис. грн (ціни можуть варіюватись в залежності від дати замовлення).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гройсман вирішив відпочити

Раніше Адміністрація президента відмовилася надати інформацію про літню відпустку Порошенка та її вартість. Про це писала журналіст Анна Бабінець у Facebook.

"Адміністрація президента не вважає відпустку президента інформацією, що стосується публіки", - повідомила представник ЗМІ.

Зараз ви читаєте новину «Аваков виклав за відпочинок в Італії сотні тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути