Ексклюзиви
неділя, 15 квітня 2018 23:51

Аваков в США говоритиме про гібридну війну: "Світ має вчитися у нас"

Аваков в США говоритиме про гібридну війну: "Світ має вчитися у нас"
Глава МВС Арсен Аваков прибув в США. Фото: прес-служба МВС

Ключовим питанням під час візиту глави МВС Арсена Авакова до США буде протидія російській гібридній війні.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

"Наш візит включатиме політичні питання і ті, що стосуються діяльності МВС. Ключове - протидія російській гібридній війні. Ми готові переймати досвід багатьох передових країн, але у питанні протидії гібридній війні Росії весь світ має вчитися у нас", - заявив глава МВС у перший день робочого візиту до США.

Аваков додав, що ще одним питанням є посилення співпраці із Федеральним бюро розслідувань у протидії організованій злочинності, зокрема російській та її вплив на процеси у світі.

"Це дуже важливо, зважаючи на події у Солсбері, хімічні атаки на мирне населення у Сирії та втручання у виборчі процеси та кіберзагрози", - зауважив він.

Під час візиту плануються зустрічі щодо спільних дій між американськими та українськими правоохоронцями у боротьбі із організованою злочинністю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Більше, ніж у Великобританії" - Аваков назвав кількість російських танків на Донбасі

За словами першого заступника голови Нацполіції В'ячеслава Аброськіна, оргзлочинність діє на території України під впливом Росії.

"Мета - дестабілізація ситуації на території України, для чого влада РФ використовує "злодіїв в законі" та інших злочинців, які їдуть з Росії до України", - заявив він.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков здійснює робочий візит до США, в ході якого заплановані зустрічі з представниками Держдепартаменту і Федерального бюро розслідувань.

Зараз ви читаєте новину «Аваков в США говоритиме про гібридну війну: "Світ має вчитися у нас"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути