Ексклюзиви
вівторок, 20 листопада 2018 10:25

Ярош прокоментував об'єднання націоналістів перед виборами

Ярош прокоментував об'єднання націоналістів перед виборами
Ярош підкреслив, що одне з головних завдань - протидіяти прокремлівським реваншистам. Фото: apostrophe.ua

Лідер Української добровольчої армії Дмитро Ярош привітав рішення націоналістичних сил про єдиного кандидата в президенти.

Про це він написав у своєму Fаcebook.

"Сподіваюсь, що національна ідея та постать Руслана Кошулинського стануть об'єднуючими факторами не тільки для націоналістів і не тільки на виборах, а для широкого українського патріотичного фронту на різних ділянках суспільного життя...

Утвердження ідеї державності української нації та протидія прокремлівським реваншистам - головні завдання для українців на найближчу перспективу. І найважливіше, щоб за виборчими процесами ми, українці, не забули, що йде війна за незалежність і соборність. Бо, як правило, ворог б'є тоді, коли цього не сподіваєшся. Знаю, що у кремлівських карликів нічого не вийде і вони будуть горіти в пеклі. Впевнений, що ми здолаємо всі непорозуміння та труднощі та перемога буде за нами", - наголосив Ярош.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярош висловився про вибори та свою участь

Націоналістичні організації підтримали свободівця Руслана Кошулинського як кандидата в президенти на виборах 2019-го. Заяву підписали лідери "Свободи", "Правого сектора", Організації українських націоналістів, Конгресу українських націоналістів і "С14". Лідер "Національного корпусу" Андрій Білецький раніше висловлював бажання брати участь у президентській гонці.

Зараз ви читаєте новину «Ярош прокоментував об'єднання націоналістів перед виборами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути