Ексклюзиви
понеділок, 02 червня 2008 10:43

Ар"єв: Ми готові йти на зустріч з Ющенком

Депутатська група "Народна Самооборона" вчора на зборах ухвалила рішення відмовитися від зустрічі з Президентом Віктором Ющенком і депутатами від фракції блоку НУ-НС, призначеної на сьогодні, 2 червня.

Народний депутат від блоку НУ-НС, член депутатської групи "Народна Самооборона" Володимир Ар"єв підтвердив інформацію, що депутати від НС сьогодні не будуть присутні на зустрічі з Президентом.

Сам депутат вважає помилковою позицію НС. За його словами, "потрібно йти і розмовляти. Обов"язково".

"Але більшістю голосів було ухвалено саме таке рішення на зборах НС", – відзначив він.

Також Володимир Ар"єв відзначив, що "в принципі, ми готові йти на зустріч з Ющенком, сьогодні буде зроблено таку заяву".

"Єдине, що було б непогано, щоб ця зустріч була без обмежень в участі кількості осіб, яких не хоче бачити Секретаріат. Потрібно, щоб на цій зустрічі були присутні всі", – додав політик.

На питання, чи вважає він особисто справи проти Жванії і Луценка політичними, Володимир Ар"єв відповів: "Чесно кажучи, мені здається, що це більше схоже на політичні репресії. Тому що коли проти Луценка відкриваються досить сумнівні кримінальні справи, а тим часом проти Черновецького і його команд, коли були десятки епізодів, – всі абсолютно справи закрито".

"Коли інших людей, за якими в"язниця плаче, "відмиває" Генпрокуратура, то як можна пояснити, що ці справи не пов"язані з політикою і що це не репресії? Я сподіваюся, що ця спроба буде першою і останньою за останні роки, і що далі ніхто не матиме спокуси удаватися до розбирань з надуманих причин. Там (у справі і Жванії, і Луценка) немає криміналу. Немає ніде криміналу, але з них роблять суперзлочинців, неначе в Україні не існує інших проблем, окрім як громадянство Давида Жванії і чоловічі розбори між Луценком і Черновецьким", – підсумував співрозмовник ІМК.

Нагадаємо, сьогодні в Секретаріаті була запланована зустріч Президента з депутатами фракції блоку НУ-НС.

Народний депутат Геннадій Москаль заявив, що члени блоку, представники депутатської групи "Народна Самооборона", вирішили не ходити до Президента доти, доки не припиняться репресії стосовно лідерів "Самооборони", пише ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Ар"єв: Ми готові йти на зустріч з Ющенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути