Ексклюзиви
четвер, 20 листопада 2008 08:34

Янукович уже подав свій пакет антикризових законопроектів

Депутати фракції Партії регіонів зареєстрували у Верховній Раді свій пакет антикризових законопроектів.

Про це сказав радник голови комітету Верховної Ради з питань фінансів і банківської діяльності Віталій Лук"яненко.

За його словами, усього антикризовий пакет "Януковича-Азарова" включає 21 документ.

"У середу всі законопроекти з цього пакету реєструються у Верховній Раді і найближчим часом будуть доступні на її сайті", - сказав він.

На даний час на сайті Верховної Ради є інформація про 11 зареєстрованих законопроектів.

Зокрема, депутати пропонують внести зміни до закону про держбюджет на 2008 рік щодо розмірів прожиткового мінімуму і розміру мінімальної заробітної плати.

Також пропонується внести зміни до закону "Про оплату праці" щодо встановлення розміру мінімальної заробітної плати на рівні прожиткового мінімуму і розміру посадового окладу працівника першого тарифного розряду відповідно до Єдиної тарифної сітки, до закону "Про індексацію грошових доходів населення" щодо порядку індексації грошових доходів населення.

Крім того, до антикризового пакету входить проект закону про проведення конкурсних торгів з закупівлі товарів, робіт і послуг за державні кошти, проект закону про внесення змін до Цивільного кодекс України (щодо виключення інфляційної складової за прострочення боргу кредитору в частині сплати житлово-комунальних послуг).

Також антикризовий пакет включає проект закону про внесення змін до закону "Про податок з доходів фізичних осіб" (щодо розміру податкових соціальних пільг незахищеним категоріям населення і відсотків по іпотечному кредиту) та низку інших, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «Янукович уже подав свій пакет антикризових законопроектів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути