пʼятниця, 28 січня 2011 10:46

Янукович похвалився ударом по бюрократії

Янукович похвалився ударом по бюрократії

В Україні застаріла бюрократична система отримала потужний удар. Замість неї встановилась політична та економічна стабільність.

Про це в інтерв'ю Бі-Бі-Сі заявив президент України Віктор Янукович.

Він уточнив, що результат цієї роботи - це позитивні статистичні дані практично по всіх напрямках.

"Я можу коротко на них зупинитися: по-перше, це зростання внутрішнього валового продукту – 4,5%, по-друге, зниження інфляції – з 13 до 9%, також зниження дефіциту бюджету з 15 до 5%, збільшення експорту української продукції – близько 30%, збільшення промислового виробництва в Україні відбулося на 11%", - підкреслив голова держави.

За його словами, у країні також відбуваються соціальні реформи, реформи, які стосуються прав людини – мається на увазі реформа судової системи, статусу суддів.

"Це також податкова реформа, адміністративна реформа, яка напряму пов'язана з боротьбою з корупцією в державі. Тому що застаріла бюрократична система, яка гальмувала і розвиток економіки, і бізнесу, отримала дуже потужний удар", - упевнений Янукович.

За його словами, усі зміни почне відчувати суспільство, бізнес, громадяни, але не відразу.

"Відразу після здійснення будь-якої реформи йде відчуття того, що щось буде невідоме, і людина завжди це сприймає негативно. А коли суспільство вже почне отримувати результати, тоді, безумовно, ми побачимо позитив", - вважає президент.

Нагадаємо, зараз Віктор Янукович перебуває у швейцарському Давосі, де він відвідує Всесвітній економічний форум.

В ході роботи цьогорічного засідання форуму, темою якого є "Спільні норми для нової реальності", передбачається окреслити нові моделі взаємодії, які зможуть сприяти не тільки подоланню розбіжностей між центрами багатополярної системи світу, а й забезпеченню всеохоплюючого зростання та інвестицій.

Зараз ви читаєте новину «Янукович похвалився ударом по бюрократії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути