Ексклюзиви
вівторок, 23 вересня 2008 08:07

Янукович не хоче бути президентом

Янукович не хоче бути президентом
Переговори Партії регіонів щодо створення  коаліції з БЮТ закінчаться за три тижні, заявив лідер "Партії регіонів" Віктор Янукович.

"Ми розуміємо, що наразі не можемо ставити ультиматуми. Я не Ванга і не можу передбачити розвиток ситуації. Наберімося терпіння і дочекаймося результатів переговорів. Вони закінчаться за 20-25 днів", - цитує його слова Лента.ру.

Водночас, він зазначив наявність ряду принципових розбіжностей з БЮТ, зокрема, щодо вступу України до НАТО.

Янукович також повідомив, що партія веде переговори про створення коаліції з усіма партіями, представленими у Верховній Раді, за винятком Нашої України. "Думаю, у нас немає шансів створити коаліцію з ними. І, напевно, не має сенсу починати такі переговори", - зазначив лідер ПР.

При цьому Янукович сказав, що сам він не збирається претендувати на посаду президента країни. "Думаю, мені вдасться ухилитися від президентської долі. Я розцінюю будь-яку посаду як інструмент, що дозволяє реалізувати наші програмні принципи", - підсумував він.

Зараз ви читаєте новину «Янукович не хоче бути президентом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути