Ексклюзиви
субота, 25 грудня 2010 12:29

Янукович не давав команду бити "бютівців" - Мірошниченко

Янукович не давав команду бити "бютівців" - Мірошниченко

Представник Президента у Верховній Раді, народний депутат України від фракції Партії регіонів Юрій Мірошниченко заявив, що Президент України Віктор Янукович не давав вказівок застосовувати силу до депутатів від опозиції, які заблокували трибуну.

Про це він сказав, відповідаючи на запитання: хто давав команду депутатам від ПР бити опозицію, яка заблокувала трибуну ВР і штурмувати парламент, повідомляє ІМК.

"Я вас запевняю абсолютно впевнено, що Президент України не тільки не давав подібних вказівок. Він відверто на всю країну і публічно це засудив. Але мені також шкода, що жоден з лідерів опозиції не засудив факт блокування Верховної Ради, яка мала б щодня приймати закони в інтересах громадян ", - зазначив Мірошниченко.

Нагадаємо, блокування трибуни Верховної Ради, яке влаштувала у четвер, 16 грудня, фракція БЮТ, завершилося кривавим побоїщем. У сесійній залі сталася бійка між депутатами від БЮТ і Партії регіонів.

За словами свідків, цього разу з боку регіоналів у хід пішли стільці. У результаті вони виштовхнули БЮТівців з президії та розблокували парламент.

Зараз ви читаєте новину «Янукович не давав команду бити "бютівців" - Мірошниченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути