Ексклюзиви
середа, 03 вересня 2008 12:52

Янукович і Тимошенко можуть забути про особисті образи

Керівники парламентських фракцій неформально проводять переговори відносно створення нової коаліції, але офіційно переговори поки не проводяться.

Про це в кулуарах ВР заявив заступник фракції ПР Олександр Єфремов.

Коли де-юре коаліція припинить своє існування, тоді починаються відповідні переговори по створенню нової коаліції, і на це нам відведено місячний термін. Те, що сьогодні, хочемо ми цього чи ні, депутати і керівники фракцій зустрічаються між собою і проводять якісь переговори, це ведеться, але це не юридична підстава для початку переговорів по створенню нової коаліції", - відзначив парламентарій.

Відповідаючи на питання відносно того, наскільки взаємовигідним буде можливий союз між БЮТ і ПР він відзначив:

"Я думаю, наступив той момент, коли моменти особистісні або моменти навіть партійні, якщо вони стикаються з державними, взагалі-то розумні політики сідають і знаходять компроміс", - відзначив Єфремов.

Він також додав, що поки не вичерпані всі варіанти консультацій між політичними силами в парламенті, "говорити про дострокові вибори ще рано", повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Янукович і Тимошенко можуть забути про особисті образи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути