Ексклюзиви
понеділок, 09 грудня 2019 14:32

Антикорупційний суд перестав закривати очі на зловживання правоохоронців у справі "Роттердам+" - адвокат

Антикорупційний суд перестав закривати очі на зловживання правоохоронців у справі "Роттердам+" - адвокат
Адвокат Ірина Одинець: "З підозрюваного (співробітник НКРЕКП) у справі "Роттердам+" повністю знято обмеження щодо пересування". Фото: Рубрика

Вищий антикорупційний суд у справі "Роттердам+" перестав закривати очі на зловживання правоохоронців і демонструє неупередженість.

Про це написала адвокат обвинувачуваних у справі Ірина Одинець на своїй сторінці в Facebook.

"Чергове досягнення сторони захисту! З підозрюваного (співробітник НКРЕКП) у сумнозвісній справі "Роттердам+" повністю знято обмеження щодо пересування! Антикорупційний суд продемонстрував, що навіть у цій резонансній справі доводити ризики "високою мірою вірогідності", "обґрунтованими підставами вважати" та припущеннями сторони обвинувачення більше не можна", - написала Одинець.

Вона нагадала, що з моменту обрання запобіжного заходу підозрюваному у цій справі пройшло 4 місяці, а досудове розслідування триває вже 32 місяці, що, на її думку, перевищує будь-які розумні строки. Та наголосила, що нині суд демонструє готовність зважено підходити до слухань у справі і належним чином реагує на необґрунтовані аргументи сторони обвинувачення.

"Приємно констатувати, що суд продемонстрував готовність підходити зважено до слухань у справі, а не закривати очі на численні зловживання правоохоронців.

Засідання обов'язково мають передбачати елемент змагальності, де і обвинувачення і захист демонструють результати своєї роботи, а "не бути виставою, яка наперед має чітко прописаний фінал", - написала Одинець.

Нагадаємо, раніше Ірина Одинець заявила, що САП свідомо приховує від суду результати експертизи по "Роттердам+", що підтверджують обґрунтованість формули. А адвокат підозрюваних у справі "Роттердам+" з боку ДТЕК Наталія Дригваль повідомила, що САП отримала мінімум три експертні висновки, які підтвердили коректність формули.

Зараз ви читаєте новину «Антикорупційний суд перестав закривати очі на зловживання правоохоронців у справі "Роттердам+" - адвокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути