Ексклюзиви
пʼятниця, 16 травня 2008 18:28

Ані Ющенку, ані Тимошенко не "світить" президентство у 2010-му

Ані Ющенку, ані Тимошенко не "світить" президентство у 2010-му
Народний депутат, лідер Української народної партії Юрій Костенко не виключає, що ні нинішній Президнт України Віктор Ющенко, ні прем"єр-міністр Юлія Тимошенко на президентських виборах 2010 року не отримають перемоги.

Про це УНІАН повідомили в прес-службі УНП.

За його словами, "при такому протистоянні ні Ющенко, ні Тимошенко у 2010 році Президентами не стануть". При цьому він припустив, що "перемогу здобуде третя, антиукраїнська сила".

Костенко підкреслив, що сьогодні для прийняття державницьких рішення скалалася унікальна ситуація, "коли у ВР існує демократична більшість, а Президент і прем"єр стоять на однакових позиціях".

"Відверто кажучи, я очікував, що демократичні сили ухвалять всі закони, які не могли ухвалити з 1991 року, починаючи із законів української справедливості – ОУН-УПА, української історії, закінчуючи соціальними, – повернення заощаджень українським громадянам тощо", – зазначив політик. При цьому він зауважив: "Якщо не буде змін на покращання життя у 2010 році, хто б що не говорив, не пояснював, виборець голосуватиме за третю силу", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ані Ющенку, ані Тимошенко не "світить" президентство у 2010-му». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути