Ексклюзиви
субота, 18 серпня 2007 16:52

Андрія Данилка поставили на чолі списку Блоку Верки Сердючки

Якщо до 20 серпня Андрій Данилко (сценічний образ - Верка Сердючка) не ухвалить рішення про участь у виборах, то блок Верки Сердючки "За своїх!" не братиме участі в дострокових виборах 30 вересня, заявляє лідер Ліберально- демократичній партії Ігор Душин.

Це пов"язано з авторськими правами на торгову марку "Верка Сердючка", яка використана в назві блоку, а також з тим, що учасники з"їзду вже затвердили список кандидатів від блоку, в якому Данилко зайняв першу позицію.

Душин нагадав, що згідно з чинним законодавством особиста заява кандидата в депутати підтверджує їхнє бажання брати участь у виборах приймається ЦВК до 25 серпня.

Окрім Данилка, в перших номерах списку сам Душин, Денис Шевчук, продюсер Юрій Никітін, глава партії "Жінки України" Тамара Федотюк і глава Комуністичної партії трудящих Сергій Федоров. Всього до списку увійшли близько 400 кандидатів.

Учасники з"їзду також затвердили передвиборну програму блоку

Раніше лідер Ліберально-демократичної партії Ігор Душин заявив, що вже підписане угода про створення виборчого блоку Верки Сердючки "За своїх" і відповідні документи передані для реєстрації в ЦВК, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Андрія Данилка поставили на чолі списку Блоку Верки Сердючки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути