четвер, 08 травня 2008 15:03

Якщо Тимошенко піде у відставку, вона влаштує Ющенку дострокові перевибори

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко може піти зі своєї посади лише у випадку, якщо вона ініціюватиме дострокові вибори президента України. Таку думку в коментарі 1+1 News висловив Вадим Карасьов, директор Інституту глобальних стратегій.

"Відставка (Тимошенко) можлива тільки як самовідставка. Відставити уряд не просто, потрібно, щоб була нова коаліція. Поки що з цим не виходить, "Наша Україна" не готова до коаліції з Партією регіонів. Самовідставка, коли уряд складає повноваження, розриває коаліційний контракт з "Нашої Україною" і іде в опозицію, можлива", - наголосив експерт.

За його словами, такий сценарій може бути реалізований у разі, "якщо Юлія Тимошенко вважає, що вона достатньо підготовлена для нової дострокової президентської кампанії, і рейтинг їй це дозволяє".

"Якщо (Тимошенко) подає у відставку, це означає, що вона налаштована на дострокові президентські вибори. Президентський рейтинг в неї сьогодні один із найбільших серед потенційних кандидатів, чому б не спробувати?" - додав політолог.

Нагадаємо, голова Секретаріату президента Віктор Балога заявив, що дії уряду в економічній сфері, зокрема ті, що стосуються боротьби з інфляцією, свідчать про підготовку Кабміну до відставки "з перспективою виборів".

За матеріалом:1plus1.ua.

Зараз ви читаєте новину «Якщо Тимошенко піде у відставку, вона влаштує Ющенку дострокові перевибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути