Ексклюзиви
середа, 23 січня 2008 14:17

Які шуби носять українські жінки-політики (ФОТО)
6

Українські політики дуже люблять красиво одягатися і не жаліють коштів на свої наряди, особливо хутряні.

Серед любителів натуральних шубок: Ганна Герман, Оксана Білозір, Ірена Кільчицька, Олександра Кужель, Тетяна Бахтеєва, Юлія Тимошенко і, звичайно ж, перша леді Катерина Ющенко. Фактично кожна публічна пані може похвалитися як мінімум двома хутряними виробами. До того ж, красива шубка свідчить про статус власниці. Українські жінки-політики на публіці найчастіше з"являються в норкових шубах

Коротенькому норковому кожушку в молодіжному стилі і пальто з лайки віддає перевагу депутат Віра Іванівна Ульянченко. Говорять, вона їх привозить з Туреччини.

Небайдужа до нірки і прем"єр-міністр Юлія Тимошенко. У неї не тільки шуби з цього хутра, а  й немало костюмів, прикрашених ним.

Ось і "регіоналка

" Ганна Герман зізналася у своїй слабкості. У одному з інтерв"ю вона розповідала, що дуже любить шуби: "Грішна – люблю хутро. Після того, як я пішла від першого чоловіка, на перші ж зароблені гроші купила собі норкову шубу. Хоча навіть не мала квартири!", пише VIP-ua.

Зараз ви читаєте новину «Які шуби носять українські жінки-політики (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути