середа, 26 вересня 2007 14:15

Акцію "Олігархам – СТОП!" просять не показувати на очі Тимошенко

Акцію "Олігархам – СТОП!" просять не показувати на очі Тимошенко
Сьогодні біля штабу Блоку Юлії Тимошенко продовжується акція громадянської ініціативи "Олігархам – СТОП!". У акції бере участь кілька сотень учасників, які прибули до Києва з різних регіонів країни.

На брифінгу, який пройшов у наметовому містечку громадянської ініціативи "Олігархам – СТОП!", один з учасників акції Андрій Шуляк заявив: "Ми хочемо довести, що соціальні обіцянки Юлії Тимошенко нівелюються засиллям олігархів у її списку. На виборах БЮТ проголошує привабливі гасла про податки на предмети розкоші та елітне житло чи маєтки. Насправді ж олігархи з цієї політичної сили роблять бізнес на сумнівних оборудках із землею та елітною нерухомістю, торгують дорогими автомобілями. Ці люди впевнені у своїй безкарності і знають, що їм нічого не загрожує. Депутатський мандат створить політичний "дах" для таких ділків" – зазначив Андрій Шуляк.

Учасники акції символічно висловили свою незгоду з поєднанням соціальних гасел та дій олігархів БЮТ. Пікетувальники котили та підкидали у бік штабу Блоку Юлії Тимошенко дрібні копійки з вигуками: "Візміть копійки – поверніть мільярди!".   

Представники БЮТ вже другий день не дають відповідей на незручні запитання та уникають коментарів для ЗМІ. Натомість невідомі погрожували та пропонували гроші аби мітингувальники біля штабу БЮТ розішлись – зокрема, до повернення Юлії Тимошенко до Києва.

Зараз ви читаєте новину «Акцію "Олігархам – СТОП!" просять не показувати на очі Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути