Ексклюзиви
понеділок, 10 грудня 2007 17:54

Як Тимошенко у стильній спідниці з Пинзеником витанцьовувала (ФОТО)
12

Юлія Тимошенко привітала Віктора Пинзеника та його партію з ювілеєм і закрутилася з головним ПРПістом в танці!

На святкуванні 10-ліття ПРП Юлію Володимирівну чекали достатньо довго. Але очікування себе виправдало. Хоча була Юлія Володимирівна на ювілеї зовсім недовго, вона встигла привітати іменинників, засипати їх компліментами і навіть потанцювати.

Гостювання Тимошенко на святі можна охарактеризувати так: вітальне слово, обмін подарунками - рожево-бузкове серце і великий букет троянд Пинзенику, композиція з квітів з бджілкою і пляшка горілки з портретом самої Юлії Володимирівни від ПРПістів - фужер компоту та білий танець і без п"яти хвилин прем"єр-міністр покидає святкування.

"Символ нашого блоку серце червоне, але оскільки наше відношення до червоного, самі знаєте яке, прийміть, Віктор Михайлович, витвір мистецтва ніжнішого кольору", - сказала Юлія Тимошенко і подарувала "серце" кольору бузку.

Подивитися на улюбленку зібралася навіть "кухня" ресторану. Кухарі та поварята товпилися в дверях, розуміючи, що виходити їм не належить.

Піднімаючи келих з компотом, Тимошенко запевнила всіх, що разом з Пинзеником вони будуть в уряді, і там прикриватимуть один одному спини. Тимошенко побажала реформаторам процвітання, потужності, єднання в справах і кроках. При цьому лідер "Батьківщини" натякнула, що поки не вимагає об"єднання в одну партію. Все, мовляв, повинно відбуватися еволюційним шляхом. Ось, коли вже "один без одного жити не зможемо, тоді можна і об"єднуватися", повідомляє vip-ua.com.

Зараз ви читаєте новину «Як Тимошенко у стильній спідниці з Пинзеником витанцьовувала (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути