Ексклюзиви
понеділок, 09 червня 2008 17:00

Як Тимошенко пила вино і танцювала з журналістом (ФОТО)
7

П"ятничний день журналіста вітчизняний прем"єр Юлія Тимошенко почала святкувати вже у четвер.У своєму ніжно-рожевому костюмчику Юлія Володимирівна сміялася, давала обіцянки, пила, смішила sms-ками від Турчинова і навіть танцювала із журналістами.

Зібралися журналісти на святкування близько сьомої, і майже одразу прем"єрка виголосила невеличку промову.

"Чесно вам зізнаюся, що інколи мені декого з вас хочеться розтерзати, хі-хі-хі!" - переказують слова Леді Ю до журналістів ЖЖ-користувачі "ledilid".

"Я, мабуть, декому не подобаюся як політик - я це розумію, я б сама себе на вашому місці не любила, хі-хі, - вела далі прем"єр - але ви ж пам"ятаєте, як на Майдані ми всі стояли й разом плакали, так це було прекрасно".

Далі Тимошенко, розчулившись, навіть не дуже слідкувала за лексикою.

"Мабуть, я останній такий романтик, який вірить, що те було не напрасно. Я хочу, щоб ті сльози були правдою життя. Що ми, блін, колись знову повитягаємо ті помаранчеві стрічки, і нам за них буде не соромно", - сказала вона.

Одне Юлія Володимирівна пообіцяла точно: "...Так я вам обіцяю, що затишшя ненадовго, і ми ще вам дамо про що писати, і мовчати не будемо - чекайте знову суперечок, хі-хі-хі".

Мало того, у своєму виступі прем"єрка зачепила й тему мерських виборів. Юлія Тимошенко згадала про свого протеже Олександра Турчинова, якого одне видання навіть охрестило "лисою дєвочкою" (те саме, що Тимошенко, тільки без коси).

Вона розповіла, як якось затримувалася на засіданні Кабміну, а мала виступати в якомусь із районів разом із Турчиновим.

"Дивлюся - на телефоні 43 пропущених дзвінки Турчинова! Я йому подзвонила, а він каже: я без тебе туди (на сцену) не піду! Я туди сам не вийду, якщо ти не приїдеш!" - ну то мусила приїхати і врятувати.

Після таких відвертостей журналісти зауважили, що у Юлії Володимирівни іншого виходу як самій іти на наступні вибори мера немає. На це Тимошенко кинула: "Одночасно з президентськими?"

Та основним номером програми став танок леді з косою із журналістом INTV Єгором Чечериндою. Останній запросив Юлію Володимирівну потанцювати під Бурмаку. У підсумку журналіст констатував: танцює прем"єр добре.

За матеріалами ЖЖ-користувачів ledilid

Фото джерела ТаблоIDа, а також фото ЖЖ-користувачів ledilid.

Зараз ви читаєте новину «Як Тимошенко пила вино і танцювала з журналістом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути