Ексклюзиви
вівторок, 11 грудня 2007 09:24

Як Каськіва у лікарні шукали

Повідомлення про термінову госпіталізацію депутата "НУ - НС" Владислава Каськіва напередодні переговорів по кандидатурі прем"єра виглядало несподіваним.

Спочатку надходила суперечлива інформація, пише газета "Дело". Прес-секретар Каськіва Мар"яна Почтар повідомила виданню, що той прооперований в Центральній міськлікарні, але навідріз відмовилася говорити про місцезнаходження депутата.

На вході в хірургічне відділення Центральної лікарні медсестри повідомили, що "Каськіва тут немає". У ординаторській за коментарем порадили звернутися до професора кафедри госпітальної хірургії N2: "Це він в суботу оперував депутата".

Проте професор відмовився від спілкування з журналістами, оскільки діагноз хворого - лікарська таємниця.

"В неділю його виписали додому", - сказав професор. А ось завкафедри госпітальної хірургії був зовсім категоричний і заявив: "У нас тут нікого не було, зрозуміли?!" Чим ще більше заплутав ситуацію.

Проте колеги по фракції спокійно віднеслися до загадкової хвороби Каськіва. Юрій Стець упевнено заявив - Каськів у вівторок в Раді буде. А увечері в редакцію "Дело" подзвонив і сам хворий. Повідомив, що з лікарні його поки не виписали. Але на голосування обов"язково прийде. "Дуже велика відповідальність перед моїми товаришами і країною", - заявив він.


За матеріалами: "Дело".

Зараз ви читаєте новину «Як Каськіва у лікарні шукали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути