Ексклюзиви
понеділок, 07 квітня 2008 08:09

Як Черновецький цитував Булгакова

Як Черновецький цитував Булгакова
Міський голова Києва Леонід Черновецький обвинувачує БЮТ у розграбуванні Київської області та інших регіонів.

"Сьогодні Київська область розграбована депутатами від БЮТ. Я знаю, що й в інших містах, де більшість цієї організації, йде повний грабунок", - сказав Черновецький в ефірі телеканалу ICTV в неділю.

За його словами, "там скоро на літаках треба буде літати, тому що все продали, що тільки могли".

Якщо ви хочете викриття, я вам його зараз видам

На запитання про припинення забудов на Пейзажній алеї та біля Жовтневої лікарні Черновецький відповів: "Була дуже цікава сцена роману чи повісті Булгакова "Майстер і Маргарита". Коли один персонаж виступав на сцені, показував фокуси, і працівник ЦК виступив і сказав, що треба щоб люди знали викриття".

"І він тоді сказав: "Будь ласка, якщо ви хочете викриття, я вам його зараз видам". А цей працівник ЦК був разом із дружиною. І персонаж сказав: "У такий-то час ви перебували з коханкою в такому-то готелі", - розповів Черновецький, наголосивши, що цей роман Михайла Булгакова є його улюбленим.

"Тому якщо вже дуже хоче певний працівник уже не ЦК, а органу близького до цього, щоб було викриття, то - будь ласка", - підкреслив міський голова Києва.

"Казки про те, що в Києві йде дерибан, насправді виявилися не казками, але стосувалися вони не моєї політичної сили, а реалізації рішень минулої влади, певної політичної сили - а саме членами штабу, дуже близькими до керівника БЮТ. Це дуже нахабні будівництва", - цитує Черновецького, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Як Черновецький цитував Булгакова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути