Ексклюзиви
четвер, 22 березня 2007 09:34

Ахметов, Табачник і Губський - у списках боржників за світло

На цьому тижні Київенерго починає відключати боржників від електропостачання.

У зв"язку з цим інформаційно-аналітичний портал vybory.org опублікував отриманий зі своїх джерел "чорний список" неплатників. Найбільший борг перевищує 20 тис. грн.

Як пише комунальна газета "Хрещатик", у списках значиться екс-прем"єр-міністр України Валерій Пустовойтенко з боргом 2803,81 грн і народний артист і депутат України Ян Табачник (2697,52 грн).

Заборгованість перед Київенерго за півроку є у двох бютівцівБогдана Губського (8993,65 тис. грн) і Володимира Семіноги (2453,01 грн).

Колишній начальник Головного управління внутрішньої політики Адміністрації президента часів Леоніда Кучми Олег Рафальський, за даними газети, заборгував 2098,17 грн, а власник журналу Папараzzи та автомобіля Bentley Валід Арфуш – 2,5 тис. грн.

Серед неплатників є також юридичні особи. Це, зокрема, резиденція посла Аргентини, яка винна Київенерго 2500 грн.

У списках неплатників також вказано прізвище Ахметова Р.Л.. Ця людина має борг за електрику майже 13,5 тис. грн. Комунальники умовчують, чи є він "тим самим", найбагатшим українцем. У самому Київенерго відмовилися навіть назвати точне число боржників у списку, нічим не мотивувавши такий крок.


За матеріалами: 15 хвилин

Зараз ви читаєте новину «Ахметов, Табачник і Губський - у списках боржників за світло ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути