пʼятниця, 07 грудня 2007 08:09

Ахметов: "Я з повагою поставлюся до Тимошенко-прем"єра і готовий до співпраці"

Ахметов: "Я з повагою поставлюся до Тимошенко-прем"єра і готовий до співпраці"
Бізнесмен, народний депутат України, член фракції Партії регіонів Рінат Ахметов говорить, що готовий співробітничати з Юлією Тимошенко - прем`єр-міністром, якщо демократична коаліція не діятиме за принципом "забрати і поділити".

Про це він заявив сьогодні журналістам під час презентації свого фонду "Ефективне управління".

Зокрема на питання, яка його думка про Тимошенко-прем`єра, Ахметов сказав: "Що таке моя думка? Тимошенко на виборах підтримали 31,5 % виборців. Це говорить про те, що величезна кількість людей довіряє цьому політикові". І якщо буде створена коаліція, і прем`єр-міністром стане Тимошенко, "я з повагою поставлюся до цього", додав він.

При цьому Р.АХМЕТОВ підкреслив: "Мені не важливий колір коаліції, головне, що вона робитиме. Якщо її робота буде спрямована на економічне зростання країни, – ми готові співробітничати. Але якщо коаліція працюватиме за принципом "забрати і поділити", то це не буде демократична коаліція, це буде коаліція 17-го року".

Представники ЗМІ запитали, чи буде фонд "Ефективне управління" пропонувати свої розробки проектів і програм, направлених на довгостроковий розвиток української економіки, уряду Тимошенко? Він відповів, що фонд готовий працювати з будь-яким урядом, "але це дорога з двостороннім рухом". "Фонд не працює на уряд Януковича, або уряд Тимошенко, фонд працює на розвиток України", - заявив Ахметов.

Крім того, на питання журналістів, як він реагуватиме, якщо повториться ситуація 2005 року, коли міліція на БТРах влаштовувала обшук в його фірмі, Ахметов сказав: "Якщо пан Луценко (у 2005 році Юрій Луценко був главою МВС України) бажає таке повторити, то бажано, щоб він не присилав когось, а сам сидів за кермом БТРа. Тоді це буде дорогий фільм, на демонстрації якого Україна зможе добре заробити", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ахметов: "Я з повагою поставлюся до Тимошенко-прем"єра і готовий до співпраці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути