Ексклюзиви
вівторок, 16 жовтня 2007 09:22

Ахметов передав постраждалим від вибуху газу 10 мільйонів гривень

Ахметов передав постраждалим від вибуху газу 10 мільйонів гривень
Благодійний фонд "Розвиток України" виділив 10 млн грн жителям Дніпропетровська, що постраждали від вибуху газу. Про це повідомила прес-секретар президента фонду Ріната Ахметова Олена Довженко.

Ахметов висловив "щирі співчуття у зв`язку з масштабною бідою, яка увірвалася у ваші сім`ї, понесла життя рідних і близьких. Ця трагедія проникла в серця кожного з нас, в серця всієї України. Сьогодні наш обов"язок - не залишитися осторонь, а підтримати кожну сім`ю, кожну людину, що опинилася в біді. Ми повинні допомогти всім без винятку постраждалим якнайшвидше знайти упевненість в завтрашньому дні, повернутися до повноцінного життя".

Він відзначив, що Благодійний фонд "Розвиток України" прийняв рішення виділити 10 млн. гривень на надання допомоги всім жителям будинку N 127 по вул. Мандриківській м. Дніпропетровська. З цієї суми половина коштів піде сім`ям, в яких є загиблі, інша половина – на підтримку сімей, що позбулися даху над головою.

За його словами, вже завтра, 16 жовтня, фонд "Розвиток України" в тісній співпраці з місцевими властями, громадськими організаціями, а головне – жителями зруйнованого будинку, почне роботу з організації допомоги постраждалим, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ахметов передав постраждалим від вибуху газу 10 мільйонів гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути