пʼятниця, 23 березня 2007 09:21

Адвоката Луценка заарештували

Міліція затримала в четвер адвоката Юрія Луценко Віктора Василюка, який був присутній при обшуку в квартирі екс-міністра внутрішніх справ.

Як повідомляють джерела, знайомі з професійною діяльністю адвоката, його затримання не має безпосереднього зв"язку із справою Луценко. Василюка затримали під час перевірки, здійснюваної податковою міліцією Святошинського району на одній з приватних фірм Києва. Василюк надавав цій фірмі юридичну підтримку.

Цю інформацію в прямому ефірі телеканалу "1+1" підтвердив депутат від фракції "Наша Україна" Микола Катеринчук, помічником якого є Василюк.

Спочатку податківці попросили адвоката не заважати перевірці, а пізніше викликали міліцію, яка і забрала Василюка до відділення.

20 березня у квартирі Луценко робили обшук. Луценко двічі був на допиті в Генеральній прокуратурі. За день до цього Подільський районний суд Києва припинив досудове слідство Генеральної прокуратури України щодо кримінальної справи відносно екс-міністра внутрішніх справ для з"ясування законності його порушення. Представник Президента у Верховній Раді Роман Зварич назвав цей інцидент "цинічною політичною розправою", передає АМИ "Новости-Украина".

Зараз ви читаєте новину «Адвоката Луценка заарештували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути