Ексклюзиви
пʼятниця, 30 липня 2021 18:02

Адвокат Ілля Новіков прирівняв СБУ до ФСБ

Адвокат Ілля Новіков прирівняв СБУ до ФСБ
Адвокат Ілля Новіков: "СБУ списує схеми у ФСБ". Фото: СБУ

Методи роботи російського ФСБ та українських спецслужб ідентичні.

Про це написав адвокат Ілля Новіков на сторінці у соціальній мереж Facebook.

Адвокат нагадав, що у квітні суддя Чаус, на екстрадицію якого в Україні Молдова не дала згоди, зник в Кишиневі, і дуже швидко з'ясувалося, що співробітники українських спецслужб засвітилися на його вивезенні.

"На рівному місці виник дипломатичний скандал, який не вщух, а дістався у спадок адміністрації нового президента Санду. Тому що Молдова не може просто зробити вигляд, що викрадення не було. Три місяці Чаус перебував невідомо де (злі язики кажуть – на одній базі СБУ), і ось сьогодні його випадково виявив в одних трусах староста села і здав в поліцію. І за останніми повідомленнями, Чаус вже знову затриманий і відвезений з відділу поліції СБУшниками", - зауважив Новіков.

"У мене через все це крінж і дежавю, тому що рівно сім років тому ФСБшники розповідали нам як вони точно так само випадково знайшли у себе під Воронежем Надію Савченко, яка за два тижні до цього зникла з Луганська. І тут раптом знайшлася в машині , яку даішники зупинили на дорозі через не включені фари", - розповів адвокат.

"Коли СБУ списує схеми у ФСБ "тільки не слово в слово, а змінюй, щоб училка не спалила" - це і соромно, і тривожно. Тому що якщо вони працюють так у справі, у якій заздалегідь відомо, що буде великий міжнародний інтерес, то як вони працюють взагалі? І тому що, коли копіюєш схеми роботи, раніше чи пізніше починаєш копіювати і суть", - зауважив він.

Новіков також виклав фотокопію аркуша зі справи Надії Савченко, де описується момент її викрадення співробітниками ДПС Росії.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат Ілля Новіков прирівняв СБУ до ФСБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути