пʼятниця, 26 жовтня 2007 08:16

Адмінсуд відмовивcя визнати вибори недійсними

Адмінсуд відмовивcя визнати вибори недійсними
Вищий адміністративний суд України не виявив у діях Центральної виборчої комісії порушень при встановленні результатів дострокових парламентських виборів, які відбулися 30 вересня.

Відповідну ухвалу оголосила в четвер увечері колегія суддів ВАСУ, таким чином відмовивши у задоволенні позовних вимог п"яти політичним партіям, які звернулися з позовом до ЦВК.

Як повідомлялося, Прогресивна соцпартія України, Соцпартія України, Компартія України, Всеукраїнська партія народної довіри та Партія вільних демократів просили суд визнати дії ЦВК неправомірними в частині підрахунку голосів виборців на дострокових парламентських виборах; такими, що призвели до фальсифікації результатів виборів; визнати бездіяльність ЦВК в частині нереагування на порушення, надання їм неналежної оцінки, невжиття заходів щодо усунення порушень; а також вимагали провести перерахунок голосів, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Адмінсуд відмовивcя визнати вибори недійсними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути