Ексклюзиви
понеділок, 21 квітня 2008 09:50

Яценюк залишатиметься у Португалії до середи

Голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк продовжить офіційний візит до Португальської Республіки. Спікер українського парламенту зустрінеться із керівництвом Португалії та із українською громадою.

Як повідомили у прес-службі ВР, візит розпочався учора і триватиме до 23 квітня.

Програмою візиту передбачено зустрічі голови Верховної Ради України з Президентом Португальської Республіки Анібалом Каваку Сілвою, з головою Асамблеї Республіки Португальської Республіки Жайме Гаммою, з державним міністром та міністром закордонних справ Португалії Луїшем Філіпе Маркешем Амаду.

Крім того, Арсеній Яценюк проведе переговори із міністром економіки Португалії Мануелем Пінью, з президентом Агентства з інвестицій та зовнішньої торгівлі Португалії (Аісер) Б.Орта та з представниками ділових кіл Португалії.

Голова Верховної Ради України візьме участь у спільному засіданні Комісії з європейських питань, Комісії з питань оборони Асамблеї Республіки та парламентської групи дружби "Португалія-Україна", а також у відкритті семінару Португалія-Україна - Європейський Союз, організованого Фондом "Open Ukraine - Відкрий Україну", Португальським інститутом міжнародних відносин та Представництвом Європейської Комісії в Португальській Республіці.

Також передбачено проведення зустрічей із керівниками та активістами організацій української громади в Португальській Республіці, під час якої обговорюватиметься питання перебування української громади на території Португалії (українська громада у Португалії є найбільшою у країнах ЄС).

Арсеній Яценюк також дасть інтерв`ю представникам місцевих друкованих та електронних ЗМІ.

За матерiалами: УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк залишатиметься у Португалії до середи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути