Ексклюзиви
понеділок, 21 квітня 2008 08:21

Яценюк викрив сценарій Тимошенко

Яценюк викрив сценарій Тимошенко
Голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк заявляє про існування сценарію проведення нових дострокових парламентських виборів.

Про це він повідомив в інтерв"ю телеканалу "Інтер" у неділю.

"Я не виключаю, що є сценарій: щоб уникнути відповідальності, давайте проведемо ще одні дострокові вибори", - зазначив Яценюк і додав, що "ще одні вибори не принесуть нічого нового".

"Мені відомий сценарій, який пропонувався: давайте максимально підвищимо прохідний бар"єр, давайте внесемо зміни до Конституції, це стане підставою для дострокових виборів, а потім прийдемо й швиденько поділимо владу", - повідомив спікер.

За його словами, він "категоричний противник того, щоб політичні сили користувалися достроковими виборами тільки для одного: щоб поділити електорат, який не поділений, викинути політичні сили, які мають невисокий рівень підтримки і сформувати біпартійність".

Яценюк нагадав, що ця ідея вже давно крутиться в українських політичних колах. "Давайте поділимо країну на дві зони відповідальності. Перша – це зона відповідальності тих, хто набере більшу кількість голосів, а друга – це опозиція. І всі будуть при кориті. Такої політичної конструкції не буде", - запевнив голова ВР, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк викрив сценарій Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути