Ексклюзиви
четвер, 25 вересня 2008 12:35

Яценюк ще трохи побуде спікером

Перший заступник голови Верховної Ради України Олександр Лавринович, член політради Партії регіонів, сумнівається, що на цьому тижні парламент розглядатиме питання про відставку Арсенія Яценюка з посади голови ВР.

За його словами, на сьогоднішній день заява про відставку Яценюка вже розглянута на засіданні Регламентного комітету ВР.

"Поки що на Погоджувальній раді керівників фракцій це питання не порушувалося ні головою ВР, ні керівниками фракцій", - зазначив Лавринович.

"Очевидно, що відповідь на це питання буде пізніше", - додав він.

Вчора, 24 вересня, голова Комітету ВР з питань регламенту Олександр Єфремов сказав, що парламент до кінця поточного тижня може розглянути питання щодо заміни голови ВР.

За його словами, ця тема обговорювалася між фракціями і висловлювалася думка, що це питання необхідно розглянути завтра або післязавтра.

Єфремов також повідомив, що Регламентний комітет на своєму засіданні розглянув заяву Арсенія Яценюка про відставку з посади голови ВР і рекомендував сесійному залу розглянути це питання.

Коментуючи наміри фракції Партії регіонів висунути на посаду спікера Олександра Лавриновича, Єфремов зазначив, що офіційне висунення відбудеться тільки після того, як буде підтвердження, що за цю кандидатуру проголосує достатня кількість депутатів, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк ще трохи побуде спікером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути