понеділок, 28 січня 2008 08:43

Яценюк: "Ніхто План дій не підписував"

Яценюк: "Ніхто План дій не підписував"
Голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк запевняє, що підписання листа щодо бажання України до приєднання до ПДЧ в НАТО було його обов"язком.

Про це він заявив в інтерв"ю телеканалу "Інтер".

За словами Яценюка, підписання листа було абсолютно конституційним і свідомим рішенням. "Це не моє право, це був мій обов"язок", - сказав він.

Голова парламенту зазначив, що всі депутати, які сьогодні виступають з критикою з цього приводу, не можуть зрозуміти, що три керівники підписували не сам План дій щодо членства в НАТО.

"Це не моє право, це був мій обов"язок"

"Ніхто План дій не підписував. Якби я його підписав, це було б порушенням Конституції. Це підписання політичного листа", - пояснив Яценюк.

Він вкотре наголосив, що свій підпис ставив під листом, виходячи з прийнятих парламентом законів. "А сьогодні у зв"язку з відсутністю політичної відповідальності йдуть певні неадекватні звинувачення", - додав він.

Яценюк наголосив, що він наполягав на його підписі під листом, аби у ньому був зазначений пункт щодо необхідності проведення референдуму перед вступом України до НАТО, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк: "Ніхто План дій не підписував"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути