пʼятниця, 16 листопада 2018 12:47

Колишній прем'єр розповів, за що живе

Колишній прем'єр розповів, за що живе
Колишній прем'єр-міністр Арсеній Яценюк радить почекати з балотуванням у президенти до січня. Фото: Радіо НВ

Колишній прем'єр Арсеній Яценюк після відставки живе на відсотки, дивіденди, роялті та не збирається бути на виборах президента "технічним кандидатом". Про це він розповів в інтерв'ю "Радіо НВ".

"Погляньте, будь ласка, на мою декларацію. У ній всі доходи: від здачі майна в оренду, проценти, дивіденди, роялті. Цьогоріч я заплатив за минулий рік 8 мільйонів гривень податків до державного бюджету", - сказав колишній голова уряду.

Яценюк нагадав, що був співзасновником фірми юридичних послуг, а завершив свою бізнес-кар'єру заступником голови правління "Райффайзен банк Аваль".

Після свого прем'єрства Яценюк "відходив від неймовірно складних 2 років роботи" і "виконував функцію надзвичайного і повноважного посла", зустрічаючись з політиками Заходу.

Говорячи про можливу участь у виборах президента України 2019-го, екс-прем'єр заявив, що рішення приймуть на з'їзді партії "Народний фронт", запланованому на січень.

"Я не в тій ситуації, щоб виступати технічним кандидатом. У нас дуже багато ходоків на президентські вибори, у них така гра - кожні президентські вибори брати участь у цих виборах. Я не беру участі у виборах; я або виграю, або не беру участі у виборчій кампанії", - сказав Яценюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який розрив між Тимошенко і Порошенком: опублікували свіжий рейтинг

Восени у країні з'явилися білборди з колишнім прем'єром Арсенієм Яценюком. Із повідомлень ЗМІ, екс-глава уряду розпочав кампанію до парламентських виборів і цим розізлив президента Петра Порошенка.

Зараз ви читаєте новину «Колишній прем'єр розповів, за що живе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути