четвер, 06 грудня 2007 18:47

Яценюк попросив депутатів домовитись за ніч

Яценюк попросив депутатів домовитись за ніч

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк закликає керівників усіх фракцій провести консультації для того, щоб на засіданні парламенту в п"ятницю подати кандидатури до президії Верховної Ради.

Про це Яценюк сказав перед закриттям засідання парламенту у четвер.

"Більшість запропонувала тим фракціям, які не увійшли до коаліції, посаду першого заступника спікера парламенту", - нагадав голова Верховної Ради.

"На даний момент немає відповідного подання від фракцій, які не увійшли до більшості", - наголосив він.

Яценюк зауважив, що "фракції, які не увійшли до коаліції, не об"єднані єдиним документом, тому подання єдиного кандидата не передбачено жодним документом".

"Одначе це предмет їхніх внутрішніх домовленостей", - додав він.

Голова Верховної Ради запропонував "керівникам усіх фракцій ще раз провести консультації з тим, що б завтра вранці ми вже мали номінантів на керівні органи парламенту, а саме заступника та першого заступника спікера".

"Друге стосується комітетів. Проходить надзвичайно складна дискусія щодо принципу розподілу комітетів", - сказав спікер.

Він зазначив, що існує кілька підходів до розподілу комітетів: "Це ми віддаємо на остаточне погодження і зараз після закриття Верховної Ради - ми не завершили погоджувальну раду – сподіваюсь, що будемо працювати доволі тривалий час".

Крім того, голова Верховної Ради звернувся до депутатів із закликом про необхідність розпочати нормальну роботу парламенту, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк попросив депутатів домовитись за ніч ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути