Ексклюзиви
середа, 09 квітня 2008 13:32

Яценюк переконав "регіоналів" і бютівців відкласти зміни до Конституції на потім

Фракції Верховної Ради домовились доопрацювати постанову про створення тимчасової спеціальної комісії щодо опрацювання змін до Конституції.

Про це з трибуни Верховної Ради повідомив спікер парламенту Арсеній Яценюк.

"Прийнято рішення людьми, які вносили законопроект до парламенту, щодо доопрацювання законопроекту, відповідне його відкликання і внесення нового законопроекту, який би був погоджений всіма фракціями", - сказав Яценюк.

"Парламент не може бути усунутий і не буде усунутий від конституційного процесу. Але повинна відбутися консолідація політичних сил в парламенті", - зазначив він.

"Це важливий сигнал, що розбрату не буде", - наголосив Яценюк.

Він також зазначив, що питання щодо внесення змін до Конституції не повинно бути поділено в залежності від кольорів тих чи інших політичних партій.

Раніше у вівторок у Верховній Раді було зареєстровано проект постанови про створення тимчасової спеціальної комісії щодо опрацювання змін до Конституції. Співголовами комісії пропонувалося обрати "регіонала" Олександра Лавриновича та бютівця Андрія Кожем"якіна, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк переконав "регіоналів" і бютівців відкласти зміни до Конституції на потім». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути